Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه مشهد گفت: این درست نیست ما مجلس را طوری برنامه‌ریزی کنیم که هیچ انسانی نتواند در آن نفس بکشد، هیچ نماینده‌ای در حوزه فرهنگ و اقتصاد نتواند حرف بزند و با یک فراکسیون‌سازی و فراکسیبون بازی کل کار را 2 یا 3 نفر در دست بگیرد.
به گزارش ایسنا، آیت‌الله «علم‌الهدی» ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با تبریک دهه کرامت اظهار کرد: چیزی که مهم است و دشمن را به عکس‌العمل واداشته حرکت‌های مقتدارانه ما در حوزه‌های فرهنگی و سیاسی است که در مقاطع مختلف رو به تصاعد است و این مسأله دشمن را مستأصل و او را وادار به عکس‌العمل‌هایی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: چیزی که برای دشمن قابل تحمل نیست این است که جوامع دنیا متوجه ماست، حتی جوامع غیر اسلامی، اینها فکر کردند با وابسته کردن جریان‌های حکومتی در کشورهای اسلامی به خودشان می‌توانند استکبار خود را در دنیا تثبیت کنند، اما این وازدگی که ملت‌ها به استکبار جهانی پیدا کردند و این گرایش و توجهی که در این ملت‌ها به طرف اصول انقلاب و ارزش‌های اسلامی ما وجود دارد روز به روز سفره استکبار را از زیر پای مردم جمع و قدرت استکبار را محدود می‌کند، حالا اینها درصدد این هستند هرچه بیشتر به ما لطمه بزنند.
امام جمعه مشهد با اشاره به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، ادامه داد: این موضوع نمایان‌گر این واقعیت است که بر استیصال آمریکا افزوده شده، این که آمریکا دست به این کارها می‌زند و خود را از یک بازار عظیم قدرت و منابع اقتصادی محروم می‌کند به خیال این‌که ما را تحریم و در اقتصاد مستأصل کند، نشان از درماندگی آمریکا و استیصال استکبار جهانی دارد.
علم‌الهدی با اشاره به این‌که دشمن از رشدی که انقلاب ما در دنیا پیدا کرده مستأصل شده است، افزود: چیزی که مایه تأسف است، این است که در داخل نظام و کشور ما ریل‌گذاری‌هایی می‌شود که آمریکا بیشتر در این تحریم‌های خود از آن بهره‌برداری کند و این حرکت‌های نابکارانه استکباری در جریان اجتماعی مردم ما اثرگذار باشد، مشکل ما ریل‌گذاری‌هایی است که متأسفانه در داخل انجام می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی با بیان این‌که این ریل‌گذاری در سه بعد است، گفت: بعد اول نوع برخورد مسئولان ما چه در حوزه دولتی و چه در مجلس با این مسأله است، وقتی آمریکا دست به یک حرکت نابکارانه ناروایی با چنین اجماعی می‌زند، برخورد ما با این حرکت چه در داخل و چه با آن چیزی که در دنیا منعکس می شود نامساعد و نامناسب است، این‌که فقط محکوم کنیم و در برخی اظهارات هم چراغ سبز به آمریکا نشان دهیم که هر چه قدر خواست تحریم کند و هیچ مانعی هم مقابل او نیست.
وی ادامه داد: تا حرف می‌زنیم می‌گویند اینها تحریم هسته‌ای نیست، وقتی گفتیم مشکل هسته‌ای خود را دنیا حل کنیم به خاطر این بود که دیگر تحریم نشویم، نه این‌که مجموعه تحریم‌هایی که از زمان امضای برجام صورت گرفته چند برابر پیش از برجام بوده است، این برخوردها درست نیست و ریل‌گذاری برای دشمن است.
امام جمعه مشهد با اشاره به بعد دوم این ریل‌گذاری گفت: ما آمده‌ایم جریانی را برای خود درست کردیم و برای آن قداست قائل شدیم و آن مسأله برجام است، می‌گوئیم آمریکا می‌خواهد ما را مجبور کند تا از برجام خارج شویم، اما ما خارج نمی‌شویم، خب آنها که مرتب دارند تحریم می‌کنند و ما را در فشار قرار می‌دهند، شما که به فناوری هسته‌ای برنمی‌گردید و قهری با دشمنان ندارید، این به نفع ما است یا دشمن، شما که از برجام خارج نمی‌شوید، این به سود کیست ما یا دشمن.
علم‌الهدی با بیان این‌که مسأله سوم، ارتباطات قوی اقتصادی ما با بیرون مرزها است آن هم به نفع دیگران نه به نفع ملت، افزود: دروازه‌ای که ما بر روی واردات کالاهای خارجی باز کردیم از ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای ترکیه به‌عنوان همکاری اقتصادی و وارد کردن این اجناس به داخل کشور، دستگاه‌های تولیدی ما را از کار انداخته و بیکاری جوانان ما امروز با 6 ماه قبل قابل مقایسه نیست و بیشتر شده است.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: این‌ها واقعیت‌هایی است که اگر من امام جمعه به شما نگویم فردا به من می‌گوئید چرا به ما نگفتید، بعضی‌ها ما را نصیحت می‌کنند که شما با مسئولین اگر حرف دارید به خودشان بگوئید، چرا در تریبون نماز جمعه مطرح می‌کنید، ما با مسئولان حرفی نداریم، ما در تریبون نماز جمعه که حرف می‌زنیم گوش به حرف ما نمی‌دهند آن وقت جای دیگر به حرف ما گوش دهند، شما مردم باید بدانید چه شده و چه قرار است بر سر شما آید، لااقل شما بدانید این ریل‌گذاری برای دشمن است.
علم‌الهدی خاطرنشان کرد: از آغاز امضای برجام یک آقای مسئول اقتصادی در این مملکت بگوید چند دلار پول نقد از بیرون وارد کشور شده، پول، نه جنس، بله معاملات نفتی انجام می‌شود اما در مقابلش چه می‌شود، یا کالایی از بیرون می‌آید که دستگاه‌های تولیدی ما را از کار می‌اندازد و ما را وابسته به خارج می‌کند یا پروژه‌هایی از بیرون اجرا می‌کنند که فناوران بومی ما به مراتب در اجرای آن ماهرتر هستند، چون نفت را فروخته‌اند و پولش را نمیتوانند وارد کنند.
علم‌الهدی با اشاره به این‌که چیزی که به نظر من در این قضیه بی‌اشکال نیست، کسانی هستند که مردم این‌ها را به‌عنوان نماینده قرار دادند تا چشم بینا باشند، گفت: این که ما مجلس را طوری برنامه‌ریزی کنیم که هیچ انسانی نتواند در آن نفس بکشد، هیچ نماینده‌ای در حوزه فرهنگ و اقتصاد نتواند حرف بزند و با یک فراکسیون‌سازی و فراکسیون بازی کل کار را 2 یا 3 نفر در دست بگیرد، این‌ها هم بنشینند و با همه تعامل کنند و فضایی ساخته شود تا یک نماینده قدرتمند و غیرتمند مجلس نتواند تذکر اقتصادی و اعتراض فرهنگی به دستگاه‌ها بدهد.
وی یادآور شد: این‌ها مشکلاتی است که در جامعه ما ایجاد و دشمن راهش بازتر شده و بیشتر می‌تواند بر ما مسلط شود، ما از دشمنی دشمن وحشت نداریم ما از ریل‌گذاری‌هایی که در داخل برای دشمن ایجاد می‌شود وحشت داریم.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۹۲۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم

بین الملل تابناک: نشست مشترک خبری رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی کشورمان صبح امروز (سه شنبه) و در حاشیه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان برگزار شد.

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در این نشست خبری اظهارداشت: از حضور آقای گروسی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای تشکر میکنم گفت‌وگوهای سازنده و رو به جلویی را داشتیم.

وی گفت: در اسفند سال گذشته بیانیه مشترکی را منتشر کردیم و اگر چه بدخواهان ایران همواره از تعاملات ایران با آژانس ناخرسند هستند و تلاش می‌کنند با سیاه نمایی و ادبیات مخرب این اقدامات و تصمیمات را کم ارزش جلوه دهند، ولی آقای گروسی و بنده اعتقاد داریم که بیانیه مشترک مبنای خوبی بین ما است.

اسلامی تصریح کرد: ما در این سفر و گفت‌وگوهایی که داشتیم این خط مبنا را به عنوان نقشه راه خود مورد تاکید قرار دادیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: ما در این مذاکرات پیشرفت بیانیه مارس را به عنوان خط مبنای مثبت ارزیابی کردیم و این ملاحظه را هم داشتیم که به دلیل برخی موضوعات حرکات و روند تعاملات دو طرف کُند شده است ولی امروز با مروری که بر بیانیه مشترک داشتیم این امیدواری ایجاد شد که این خط مبنا را ادامه دهیم.

وی بیان کرد: بخش اول صحبت‌های ما موارد گذشته‌ای است که در قالب برجام تحت عنوان پی ام دی بسته شده بود و آغشته با موضوعات سیاسی و پیرامونی هست و همواره با الزامات خودش مورد پیگیری قرار می‌گیرد و نباید به دیگر بخش‌ها تسری پیدا کند. در این بخش موضوع مهم بحث دو مکان باقیمانده است و خوشبختانه دو مکان بسته شده و موضوع ناترازی مواد نیز بسته شده است و دو مکان از چهار مکان باقیمانده است.

اسلامی عنوان کرد: بخش دوم مرتبط با وضعیت موجود است که در چارچوب پادمان و ان پی تی و ملاحظاتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد، برای کاستی ها و انتظاراتی که وجود دارد اقداماتی متقابل و هماهنگ را انجام بدهیم.

معاون رئیس جمهور کشورمان گفت: بخش سوم گام‌های آینده و انتظارات متقابل و نقشی که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد است که می‌تواند برای برداشتن موانعی که عمدتا سیاسی است تاثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: توافق کردیم برای تهیه پیش نویس این سه بخش معاونین دو طرف بر روی زمانبدی‌ها و آیتم‌های این سه بخش گفت‌وگو داشته باشند؛ این آغاز یک فرایند است.

اسلامی گفت: موضوع مهم دیگر این است که مراقب باشیم اقدامات خصمانه‌ای که علیه برنامه هسته‌ای پایه گذاری شده و منشا آن صهیونیست‌ها هستند در تعاملات میان دو طرف تاثیرگذار نباشد.

اظهارات و مواضع رژیم صهیونیستی نباید ملاک آژانس علیه ایران قرار بگیرد

وی ادامه داد: این موضوع خیلی مهم است چرا که رژیم صهیونیستی سردمدار این القائات مطرح شده در رسانه‌هاست. در این مقطع زمانیکه که ماهیت این رژیم بیشتر از پیش بر جهانیان ثابت شده و در سراسر جهان اعتراضاتی صورت میگرد باید به این نکته توجه کنیم که این رژیم مخرب پشت سر اقدامات علیه ایران بوده و نباید دیگر پس از این اظهارات و مواضع رژیم صهیونیستی ملاک آژانس علیه ایران قرار بگیرد. 

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: به همین دلیل ما توافق کردیم که این موارد را هم تفکیک می‌کنیم، گذشته، حال و آینده و هماهنگ و پر تعامل به سوی آینده ‌ای روشن گام برخواهیم داشت.

اسلامی افزود: از سال گذشته سند راهبردی جامع ببست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم و مبنای اقدامات ما محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از محورهای مهم این سند یکی ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در کشور است که حدود ۲۲ درصد برق کشور را تامین می‌کند و مهمترین هدف گذاری که در جهان شده برای سال ۲۰۵۰ صفر شدن کربن و سه برابر شدن ظرفیت نیروگاه‌های هسته‌ای است که ما نیز بر این اساس حرکت خواهیم کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تولید رادیوداروها گام مثبتی برای بخش سلامت است و بخش دیگر هم بخش پرتودهی است که کمک می‌کند باقیمانده آفات و سموم از مواد کشاورزی زدوده شود.

اسلامی گفت: حضور آقای گروسی در ایران در امتداد تعاملات جاری دو طرف در قالب پادمان و ان پی تی است، جمهوری اسلامی ایران از برجام خارج نشده است، آمریکا خارج شده و به تعهداتش عمل نکرده و اجازه نداده دیگران هم به تعهداتشان عمل کنند و سه کشور اروپایی هم به طریق اولی اینطور کردند.

وی افزود: ایران با حُسن نیت در این معاهده مانده و به تعهداتش یکطرفه عمل کرده و اکنون نیز تعهداتش را به استناد ماده ۲۶ برجام کاهش داده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها مبنای اقدامات ما است و این ملاحظات و چارجوب را آقای گروسی مطلع است و گفتند که چهارچوب تعاملات ما قانون اقدام راهبردی پادمان و ان پی تی است.

اسلامی گفت: شخص آقای گروسی هم به لحاظ جایگاه حقوقی و هم به لحاظ شخصیتی که دارد می‌تواند نقش خوبی را در این مسیر ایفا کند.

نشست‌های مهم گروسی در ایران

در ادامه این نشست خبری هم رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار داشت: طی دو روز حضورم در ایران نشست‌های خیلی مهمی را با مذاکره کننده ارشد و وزیر امورخارجه ایران داشتم و در خصوص شروع و تقویت روابط دو طرف را تبادل نظر کردیم.

وی گفت: شب گذشته هم رایزنی‌های فشرده و خوبی را برای اتخاذ تصمیماتی برای گام‌های متقبال داشتیم.

گروسی تصریح کرد: همانطور که آقای اسلامی گفتند سال قبل توافق کردیم بر صدور بیانیه‌ای که بتوانیم مسیر آینده را بدانیم و در خصوص سطح همکاری‌های ایران و آژانس در حوزه نظارتی و پادمانی اشاره می‌کند و البته حل مسائل باقیمانده هم نیازمند تلاش‌ها و گام‌های جدی دو طرف است. 

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی افزود: علی رغم کاستی‌ها و پستی بلندی‌های موجود ولی این روند تعامل وجود داشته است و پیشنهادی را ارائه کردم که گام‌های عملیاتی است که مسیر آینده را روشن می‌کند و تیم‌های دو طرف در حال حاضر در گفت‌وگو با یکدیگر برای ترسیم مسیر آینده هستند.

گروسی اظهارداشت: قصد ما این نیست که سند جدیدی داشته باشیم بلکه همان سند مارس را برای همکاری‌ها و تعاملات بین دو طرف داشته باشیم و این سند از این ظرفیت برخوردار است که مسائل باقیمانده دو طرف را حل و فصل کند که اینها نیز در چارچوب ان پی تی و پادمان است.

وی افزود: امروز هم  بر روی برداشته شدن گام‌های جدی و عملیاتی در راستای تحقق این موضوع تاکید کردیم.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص نگرانی ایران از نقش مخرب اسرائیل در برنامه هسته‌ای خود، تصریح کرد: ما به بازیگران خارجی توجه نداریم و مخاطب ما ایران است و نقش ایران را در نظر می‌گیریم. برای ما منافع و امنیت منطقه‌ای مهم است و به آن توجه داریم. تلاش می‌کنیم با انجام اقداماتی هرگونه شک و شبهه‌ای از برنامه هسته‌ای ایران زدوده شود و در مسیر صحیحی با ایران پیش خواهیم رفت.

گروسی بیان کرد: ما باید با ایران همکاری کنیم تا به مسیر قبلی برگردیم و شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم و می‌دانیم که چه اقداماتی باید در این زمینه انجام شود.

سند جدیدی در کار نیست

گروسی اظهارداشت: قصد ما این نیست که سند جدیدی داشته باشیم بلکه همان سند مارس را برای همکاری‌ها و تعاملات بین دو طرف داشته باشیم و این سند از این ظرفیت برخوردار است که مسائل باقیمانده دو طرف را حل و فصل کند که اینها نیز در چارچوب ان پی تی و پادمان است.

وی افزود: امروز هم  بر روی برداشته شدن گام‌های جدی و عملیاتی در راستای تحقق این موضوع تاکید کردیم.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص نگرانی ایران از نقش مخرب اسرائیل در برنامه هسته‌ای خود، تصریح کرد: ما به بازیگران خارجی توجه نداریم و مخاطب ما ایران است و نقش ایران را در نظر می‌گیریم. برای ما منافع و امنیت منطقه‌ای مهم است و به آن توجه داریم. تلاش می‌کنیم با انجام اقداماتی هرگونه شک و شبهه‌ای از برنامه هسته‌ای ایران زدوده شود و در مسیر صحیحی با ایران پیش خواهیم رفت.

گروسی بیان کرد: ما باید با ایران همکاری کنیم تا به مسیر قبلی برگردیم و شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم و می‌دانیم که چه اقداماتی باید در این زمینه انجام شود.

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در پاسخ به سوالی در خصوص رفتار آمریکا در خروج از برجام و شرایط به وجود آمده بیان کرد: این چیزی است که داریم روی آن کار می‌کنیم. ما باید همکاری کنیم تا به مسیر قبلی برگردیم و احیای برجام و یا هرسند دیگری را که ایران تمایل داشته باشد به آن وارد شود، تسهیل کنیم. ما اکنون می دانیم چه اقداماتی باید انجام شود و در حال هماهنگی هستیم.

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • چالش عربستان با تداوم پروژه نئوم
  • برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران به عراق
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • موفقیت‌ها در دل تحریم به دست آمده است
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است